Dagattracties

Neeltje Jans Aquasplash

Deltapark Neeltje Jans (20km)

Hét leukste waterpark van Nederland! Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien. 

Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie in zee, omgeven door mooie Zeeuwse natuur. Genieten van de waterglijbaan, een spannende 3D-film, expo walviswereld, een zeeaquarium, een bezoek aan de stormvloedkering, een waterspeelplaats, de Delta expo, de orkaanmachine en zeeleeuwen! 

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo (28km)

Stap binnen in de overdekte jungle van Berkenhof's Tropical Zoo en ontdek meer dan 50 tropische diersoorten. Van grappige aapjes en toekans tot kleurige kameleons, gifkikkers en vlinders. De dierenvrienden van Berkenhof's Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. Maak een spannende wandeling langs mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dino's in de Fossielenmijn & Dino expo. Voor de kindere is er een binnen- en buitenjungle aangelegd, waar ze heerlijk kunnen spelen.

Omnium Goes

Omnium, Goes (16km)

Een dagje tropen voor het hele gezin! Dompel jezelf onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Duik in een van de zes zwembaden, probeer de twee superglijbanen en laat je meevoeren door de Lazy River. In het tropisch bos van Omnium beleef je de tropen alsof je er bent. Je hoort het vrolijke gekwetter van tropische vogels, loopt via de skywalk over de boomtoppen en ontdekt de bijzondere verhalen van tropische bomen en planten. 

Minimundi

Mini Mundi, Middelburg (33km)

Ontdek de wereld van groot en klein in familiepretpark Mini Mundi. Het miniatuurgedeelte is in samenwerking met Madurodam aangelegd. 

arsenaal vlissingen

Het Arsenaal, Vlissingen (38km)

In het Arsenaal vind je alles wat met piraten te maken heeft. Van bovendek tot in het donkere ruim. In dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront valt van alles te ontdekken! 

stoomtrein

Stoomtrein Goes-Borsele (16km)

Terug in de tijd in een echte stoomtrein! Op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en 2e klasse geniet je van een ontspannen treinreis door het prachtige Zeeuwse landschap.

Klokuus

Klok'uus, 's-Heer Arendskerke (18km)

Fun, actie en lekker eten! Dat is allemaal mogelijk bij Klok'uus. Plezier voor jong en oud. Klimmen, klauteren, glijden in de stoere speeltoestellen! Ook kun je er lasergamen, boeren golfen en nog veel meer. 

vierlinden goes

Eeterij-spelerij Vierlinden, Goes (16km)

In het recreatiegebied de Hollansche Hoeve vind je Eeterij-spelerij Vierlinden. Jong en oud kunnen zich hier de gehele dag vermaken. Klimmen, glijden en springen in de 'natuurlijke' binnenspeeltuin of met het gezin midgetgolfen. Het kan er allemaal! 

zeehonden zeelandbrug

Frisia Zeehondensafari, Zierikzee/Kamperland

Via Frisia zijn in de maanden maart tot oktober dagtochten over de Oosterschelde te boeken vertrekkend vanuit Zierikzee. In de maanden juli en augustus vertrekt er iedere woensdag een boot vanuit Kamperland waarmee je een tocht over de Oosterschelde kunt maken. Frisia verzorgd nog veel meer andere dagtochten.