Dagattracties

Neeltje Jans Aquasplash

Deltapark Neeltje Jans (20km)

Hét leukste waterpark van Nederland! Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien. 

Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie in zee, omgeven door mooie Zeeuwse natuur. Genieten van de waterglijbaan, een spannende 3D-film, expo walviswereld, een zeeaquarium, een bezoek aan de stormvloedkering, een waterspeelplaats, de Delta expo, de orkaanmachine en zeeleeuwen!

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo (28km)

Stap binnen in de overdekte jungle van Berkenhof's Tropical Zoo en ontdek meer dan 50 tropische diersoorten. Van grappige aapjes en toekans tot kleurige kameleons, gifkikkers en vlinders. De dierenvrienden van Berkenhof's Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. Maak een spannende wandeling langs mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dino's in de Fossielenmijn & Dino expo. Voor de kindere is er een binnen- en buitenjungle aangelegd, waar ze heerlijk kunnen spelen.

Omnium Goes

Omnium, Goes (16km)

Een dag in de tropen voor het hele gezin! Dompel je onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Duik in een van de zes zwembaden, probeer de twee superglijbanen en laat je meevoeren door de Lazy River. In het tropische bos van Omnium ervaar je de tropen alsof je er zelf bij bent. Je hoort het vrolijke gekwetter van tropische vogels, loopt via de skywalk over de boomtoppen en ontdekt de bijzondere verhalen van tropische bomen en planten.

Minimundi

Mini Mundi, Middelburg (33km)

Ontdek de wereld van groot en klein in familiepretpark Mini Mundi. Het miniatuurgedeelte is tot stand gekomen in samenwerking met Madurodam.

stoomtrein

Stoomtrein Goes-Borsele (16km)

Terug in de tijd in een echte stoomtrein! Op de houten banken in de 3e klas of op het pluche van de 1e en 2e klas geniet u van een ontspannende treinreis door het prachtige Zeeuwse landschap.

Klokuus

Klok'uus, 's-Heer Arendskerke (18km)

Plezier, actie en lekker eten! Het kan allemaal bij Klok'uus. Plezier voor jong en oud. Klimmen, klauteren, glijden in de coole speeltoestellen! Ook kun je gaan lasergamen, boerengolf spelen en nog veel meer.

vierlinden goes

Eeterij-spelerij Vierlinden, Goes (16km)

In recreatiegebied de Hollansche Hoeve ligt Eeterij-spelerij Vierlinden. Jong en oud kunnen zich hier de hele dag vermaken. Klimmen, glijden en springen in de 'natuurlijke' binnenspeeltuin of midgetgolfen met het gezin. Het kan hier allemaal!

zeehonden zeelandbrug

Frisia zeehondentochten, Zierikzee/Kamperland

Via Frisia zijn in de maanden maart tot en met oktober vanuit Zierikzee dagtochten op de Oosterschelde te boeken. In juli en augustus vertrekt elke woensdag een boot vanuit Kamperland voor een tochtje op de Oosterschelde. Frisia verzorgt nog vele andere dagtochten.