FAQ

Algemeen

 • Je kunt vanaf 15.00 uur inchecken en dient voor 10.00 uur de accommodatie te verlaten.

 • Mocht je later arriveren dan 18.00 uur zouden wij het fijn vinden als je dit van te voren telefonisch of per mail aan ons doorgeeft. Wanneer de receptie bij aankomst gesloten is leggen we de aankomst map in een kluisje bij de receptie. 

 • Op het Villapark mogen er per villa twee auto's geparkeerd worden, zijn er meer auto's dan moeten deze langs de toegangsweg naar de ingang worden geparkeerd. Auto's mogen niet op het gras of de rijweg worden geplaatst.

 • Er is een verwarmd buitenzwembad aanwezig. Dit zwembad is 20 meter, 10 meter breed en maximaal 1,38 meter diep. Het buitenbad is in de winterperiode gesloten en in het voor- en naseizoen beperkt geopend (afhankelijk van het weer en de buitentemperatuur). Ook is er een kinderzwembad aanwezig, het water is hier maximaal 80 cm diep. Daarnaast is er een waterspeelparadijs op het park; een overdekte waterspeeltuin met grote glijbaan en klimtoestellen. Het water is maximaal 40 cm diep en er is een ondiep peuterbadje. Voor volwassenen (vanaf 21 jaar) is er een wellness gedeelte met whirlpool en sauna. De sauna dient op voorhand gereserveerd te worden en is kosteloos voor alle gasten van de Paardekreek. Vanuit het waterspeelparadijs loop je door naar het binnenzwembad waar je 's ochtends terecht kunt voor een sportief begin van de dag, banenzwemmen. De rest van de dag is het zwembad open voor recreatief gebruik. Het binnenzwembad is (buitenom evt. werkzaamheden/onderhoud) het hele jaar rond geopend.

  Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de parkfaciliteiten als je niet op De Paardekreek verblijft.

 • Het recreatieteam is aanwezig gedurende de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, alle weekenden in juni, de zomervakantie en de herfstvakantie.

 • Op het park zijn honden, aangelijnd, van harte welkom. Op het campingterrein zijn enkele hondentoiletten aanwezig, ook vind je er een hondendouche. In de villa's zijn honden op aanvraag toegestaan. Om met de hond op de Paardekreek te overnachten betaal je een toeslag per hond per nacht.

 • Op het park kun je kosteloos gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Alle villa's beschikken, net als thuis, over een eigen modem. De code voor de Wifi hangt in een lijst op de meterkast, welke je bij de entree aantreft.

Huren

 • In rustige periodes is het mogelijk dat je eerder kan inchecken. Wanneer je eerder wilt inchecken kun je van te voren telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

 • Als de extra personen onder de 4 jaar oud zijn en in een kinderbed slapen is dit toegestaan na overleg met de receptie.

 • Het is mogelijk om een kinderstoel- of bed te reserveren, hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Wanneer je een van onze villa's reserveert, kun je ervoor kiezen om een kindvriendelijke villa te reserveren. Dit betekent dat de stopcontacten beveiligd zijn en beneden aan de trap een traphekje bevestigd is. Ook zijn een kinderbed, box en kinderstoel aanwezig. Voor onze kindvriendelijke villa's betaal je een toeslag per verblijf. 

 • In de villa staat zowel een gewoon koffiezetapparaat als een Senseo-apparaat. 

 • Elke villa beschikt over een combimagnetron.

RECRON - Voorwaarden