Over ons

Welkom op de Paardekreek, je verblijf wordt mede mogelijk gemaakt door ons team! 

Camping en Villapark de Paardekreek is een familiebedrijf en is in het beheer van de familie Brinkman, Arjen Brinkman en Marijke Brinkman doen er alles aan om je verblijf zo mooi mogelijk te maken. Arjen is vaak op het park te vinden, Marijke in de backoffice van de receptie. 

Op de receptie word je ontvangen door onze receptie medewerkers; Sharyn, Melanie en Dianne. Bij hen kan je terecht voor informatie over de camping en haar omgeving, fiets- en bootverhuur en nog véél meer. Gedurende de vakantieperiodes en feestdagen krijgen zij versterking van stagiair(e)s en vakantiewerkers. Achter de schermen werkt Petra voor het villapark en controleren onze gastvrouwen Irma en Elly de vakantieverblijven voor aankomst van de gasten.

Het park wordt onderhouden door onze terreinmedewerkers; Ruben, Matthijs, Leo, Stefan en Jeremy. Zij zorgen dat alles er netjes uitziet en werkt. Ook zij krijgen gedurende de vakantieperiodes en feestdagen versterking van vakantiewerkers die helpen met de werkzaamheden op het terrein. De sanitair gebouwen op de camping worden meerdere keren per dag door een professioneel team schoongemaakt. Zij zorgen er voor dat je in een schoon sanitair binnen stapt.

Bij Grand Café de Paardekreek en de snackbar word je ontvangen door Marc, René en hun team. In de campingwinkel word je ontvangen door Arie en zijn team. 

Mocht je nog tips en/of ideeën voor ons hebben horen wij het graag!