Parkfaciliteiten

Zwembad Villapark De Paardekreek

Zwembad

Op De Paardekreek vind je verschillende zwembaden voor jong én oud. Zo hebben we een verwarmd buitenzwembad, een binnenzwembad welke het hele jaar door geopend is, een overdekt kinderzwembad waarvan de overkapping op warme dagen open kan en een waterspeelparadijs voor kinderen met wellness gedeelte met sauna en whirlpool voor volwassenen. Aansluitend aan het waterspeelparadijs vind je het binnenzwembad welke het hele jaar rond geopend is voor banen zwemmen en recreatief gebruik.

Lees verder

Animatie Paardekreek

Animatie team

Op de camping is een professioneel recreatieteam aanwezig van de Animatiecompagnie tijdens alle Nederlandse schoolvakanties met uitzondering van de kerstvakantie. Zij organiseren voor kinderen tot ongeveer 12 jaar spetterende activiteiten. In het hoogseizoen is er ook voor kinderen vanaf 12 tot ongeveer 18 jaar een speciaal tiener-programma! 

Bekijk het animatieprogramma

Windsurfen Villapark De Paardekreek

Waterpret

Met het vlot over het Veerse Meer, een duik in ons verwarmde zwembad, spelen in de waterspeeltuin, genieten op het strandje of meedoen met stoere watersportactiviteiten. Met de ligging direct aan het water is de Paardekreek een fantastisch waterparadijs! 

Airtrampoline Villapark De Paardekreek

Spelen op de Paardekreek

Op De Paardekreek vind je diverse faciliteiten voor jong & oud, kinderen (én ouders) hoeven zich op het park geen seconde te vervelen. Wat dacht je van onze binnenspeeltuin, de grote buitenspeeltuin of het strandje met airtrampoline? 

Grand Café Villapark De Paardekreek

Grand Café de Paardekreek

Genieten van een lunch, diner of borrel doe je bij Grand Café en Snackbar de Paardekreek. Hier kan je vertoeven op één van de terrassen of binnen in het restaurant zelf. Voor vers bereide steenovenpizza's, hamburgers, frites of ijs kan je terecht in de snackbar. 

Hond Mee Villapark De Paardekreek

Honden op vakantie

Honden zijn (aangelijnd!) op de Paardekreek van harte welkom. Verdeeld over het campingterrein vind je hondentoiletten en er is zelfs een hondendouche aanwezig (deze vind je ook op het campingterrein t.h.v. Meerkoetenveld). Achter het park ligt een bos waar je ook een fijne wandeling kunt maken. 
 

Fietsverhuur Villapark De Paardekreek

Fietsverhuur

Via de receptie zijn fietsen te huur, ook kan je de Zeeland Midden knooppuntenkaart hier verkrijgen. Dames- en herenfietsen zijn te huur per dag, weekend, midweek of week. Informeer via de receptie naar prijzen en mogelijkheden. 

Supermarkt Villapark De Paardekreek

Supermarkt

Het park beschikt over een supermarkt met een ruim assortiment. Van april tot en met oktober kun je dagelijks terecht voor verse broodjes en andere benodigdheden. In de wintermaanden kan je terecht bij de Spar supermarkt in het dorp. 

Elektrische laadpalen villapark

Elektrische auto's laden op Villapark de Paardekreek

In het bezit van een elektrische auto? Geen probleem op De Paardekreek! 

Op het villapark zijn er 2 laadpalen geplaatst voor in totaal 4 auto's, deze laadpalen vind je op de lange grasstrook ter hoogte van Dijkwoning 29 en Villa 18. Net buiten het naastgelegen camping terrein vind je nog eens 2 laadpalen. Op het camping terrein zelf, voor het 1e sanitair gebouw, zijn ook 2 laadpalen geplaatst. Voor de laadpalen is geen speciale pas nodig, de pas die je thuis gebruikt kan ook op deze palen worden gebruikt. 

Zorg op vakantie

Je wilt graag op vakantie, maar bent afhankelijk van een aangepaste woning. Villapark de Paardekreek biedt diverse mogelijkheden. Een aantal van onze 8-persoonsvilla's, type IJsvogel, zijn aangepast en hierdoor geschikt voor mindervaliden. 

Wanneer je thuis zorg en hulpmiddelen nodig hebt, kan dit natuurlijk ook op de Paardekreek. Bestel jouw eigen hulpmiddelen en laat deze bezorgen (en later ook weer ophalen) in de door jouw gereserveerde accommodatie. 

Het is ook mogelijk om zorg op locatie te ontvangen. Hiervoor kun je contact opnemen met Judith Mollenbrok. Voor al je vragen over zorgverlening en advies over hulpmiddelen kun je haar bereiken via e-mail (mollenbrok@zeelandnet.nl) of telefoon (+31(0)6-57594828).

Indeling mindervalide villa

De 8-persoons aangepaste villa beschikt over een extra grote slaapkamer op de beneden verdieping en aangepast sanitair. De deuren hebben een extra brede doorgang, er is een aangepaste douche (rolstoel toegankelijk en douchezitje) en aangepast toilet (beugels en verhoogd toilet, vanaf 47cm) aanwezig. 

Doorgang woonkamer, 1 slaapkamer beneden, badkamer beneden en ruimte naast bed beneden is 90cm. 

Bekijk de IJsvogel

Wellness

Weg van de stress en de drukte van alledag kun je even genieten van het moment. Beleef het en geniet van totale ontspanning. Van hotstone- tot sportmassage en meer! Iedere dag is het (op aanvraag) mogelijk om een momentje voor jezelf te nemen. MY-wellness heeft een eigen massagesalon op de Paardekreek. Duo behandelingen zijn ook mogelijk zodat je samen kunt genieten. Wil je meer informatie of wil je reserveren? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op!

Wellness Nekmassage Villapark De Paardekreek
Wellness Sportmassage Villapark De Paardekreek
Wellness Hot Stone Villapark De Paardekreek
Wellness Rugmassage Villapark De Paardekreek