Spelen

Nieuwe binnenspeeltuin4

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin is het gehele jaar geopend en is een ruimte waarin kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Gegarandeerd speelplezier! 

Klimpiramide Paardekreek

Buitenspeeltuin

Een grote buitenspeeltuin met stoere klimpiramide, klimrekken, schommels en trampolines. Wanneer de kinderen eenmaal aan het spelen zijn in de reuze zandbak... Probeer ze er dan maar eens uit te krijgen!

Airtrampoline strandje Paardekreek

Strandje & airtrampoline

Zandkastelen bouwen of lekker van het zonnetje genieten doe je op het privéstrandje van de Paardekreek. Ook vind je hier onze airtrampoline, spring meters hoog en voel je zo vrij als een vogel! 

Krabben vangen Paardekreek

Krabben vangen

's Zomers kunnen kinderen (én ouders!) zich uren lang vermaken met het vangen van krabben. Je ziet overal kinderen met overvolle emmers water, vol trots komen ze hun vangst laten zien. Uiteindelijk willen die krabben wel graag het Veerse Meer terug in! 

Sona Paardekreek

Sona

Maak kennis met interactieve speeltoestel; de Sona! Je loopt op de camping en ziet plotseling iemand komische bewegingen maken. Je denkt, wat is hier aan de hand? Je bent in de buurt van de Sona. Maar pas op, kom niet te dichtbij... de Sona werkt aanstekelijk.

Skelter huren Paardekreek

Skelters

Op de skelter het park verkennen? We verhuren ze op de receptie. Binnen één uur rijd je mooi het park rond! Let op, skelters mogen niet buiten de slagbomen van het park rondrijden. 

Volleybal Paardekreek

Sport

Ook voor de sporters is er op en in de omgeving van de Paardekreek voldoende te doen! 

  • Op het pleintje naast de grote buitenspeeltuin heb je de mogelijkheid om je vrienden te verslaan in een potje basketbal.
  • Op het strandje kunnen de volleyballiefhebbers onder ons geheel kosteloos gebruik maken van het net.
  • Buiten kun je tafeltennis spelen. Op de receptie zijn sets verkrijgbaar, hiervoor betaal je borg. 
  • De Speelweide is de perfecte plek voor een voetbalwedstrijdje. 
  • In het dorp Kortgene (aan de Galgendijk) kan je als gast van de Paardekreek tegen betaling gebruik maken van de tennisbaan.