Waterpret

Buitenzwembad Paardekreek

Buitenbad

Ons verwarmde buitenzwembad is toegankelijk voor jong én oud! 

Het bad is 20 meter lang en 10 meter breed. Elke ochtend is het bad vanaf 8.30 uur geopend om tot 10.00 uur banen te zwemmen. Na 10.00 uur is het bad geopend voor recreatief zwemmen tot 17.00 uur (langer open in het hoogseizoen). In de winterperiode is het buitenbad gesloten. 

Kinderbad

Kinderzwembad

Het kinderzwembad is gelegen naast het Grand Café en maakt dat het heerlijk zitten is op het terras terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn. In het laagseizoen is het kinderzwembad overdekt. Wanneer het heerlijk warm is gaat de koepel van het kinderzwembad open, zodat je toch van de buitenlucht kan genieten!

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin

LET OP: i.v.m. onderhoud is de waterspeeltuin gesloten van 29/01 tot en met 11/02

Spelen en spetteren in ons overdekte waterspeelparadijs? Van de grote, stoere glijbaan naar beneden roetsjen of klimmen en klauteren terwijl je moet ontwijken voor alle waterstralen om je heen? Gegarandeerd plezier in ons overdekt waterspeelparadijs! 

Volwassenen (vanaf 21 jaar) kunnen genieten in het wellness gedeelte met whirlpool en sauna. De sauna kost € 10,- per uur. De sauna dient minimaal 30 minuten voor aanvang via de receptie gereserveerd te worden.

Binnenzwembad Paardekreek 2022

Binnenzwembad

LET OP: i.v.m. onderhoud is het binnenzwembad gesloten van 29/01 tot en met 11/02

Naast de waterspeeltuin vind je het binnenzwembad. Ons binnenzwembad is toegankelijk voor jong én oud! Gasten kunnen genieten van baantjes zwemmen in de ochtend en daarna is het bad vrij voor recreatief zwemmen.

Strandje Paardekreek

Strand

De Paardekreek heeft een privéstrand waar je kunt genieten van de zon of zandkastelen kunt maken met de kinderen. Voor de oudere kinderen is er een vlot en een leuke tokkelbaan. Op het strand zijn diverse speeltoestellen en een volleybalnet waar je gebruik van kunt maken.

Kabelbaan Veerse Meer Paardekreek

Veerse Meer

Het Veerse Meer is ideaal voor een middagje zwemmen in het heldere water. Vanaf ons strandje of de duiktoren kun je zo het water in springen! Maar pas op, de bodem van het Veerse Meer bevat soms scherpe schelpen, stenen of open oesters. Draag dus waterschoenen als je in het meer duikt!

windsurfen veerse meer

Watersport

Bij De Paardekreek kun je terecht voor diverse watersportactiviteiten. Er zijn diverse mogelijkheden in ons watersportcentrum voor een avontuurlijke tijd op het water!