Waterpret

Buitenzwembad Paardekreek

Buitenbad

Ons verwarmde buitenzwembad is toegankelijk voor jong én oud! 

Het bad is 20 meter lang en 10 meter breed. Elke ochtend is het bad vanaf 8.30 uur geopend om tot 10.00 uur banen te zwemmen. Na 10.00 uur is het bad geopend voor recreatief zwemmen tot 17.00 uur (langer open in het hoogseizoen). In de winterperiode (november - maart) is het buitenbad gesloten. 

Kinderbad

Kinderzwembad

Het kinderzwembad is gelegen naast het Grand Café en maakt dat het heerlijk zitten is op het terras terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn. In het laagseizoen is het kinderzwembad overdekt. Wanneer het heerlijk warm is gaat de koepel van het kinderzwembad open, zodat je toch van de buitenlucht kan genieten!

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin

Spelen en spetteren in ons overdekte waterspeelparadijs? Van de grote, stoere glijbaan naar beneden roetsjen of klimmen en klauteren terwijl je moet ontwijken voor alle waterstralen om je heen? Gegarandeerd plezier in ons overdekt waterspeelparadijs! 

Volwassenen (vanaf 21 jaar) kunnen genieten in het wellness gedeelte met whirlpool en sauna. De sauna dient op voorhand via de receptie gereserveerd te worden en is kosteloos te gebruiken voor alle gasten van de Paardekreek. 

Binnenzwembad Paardekreek 2022

Binnenzwembad

Naast de waterspeeltuin vind je het binnenzwembad. Ons binnenzwembad is toegankelijk voor jong én oud! Gasten kunnen genieten van baantjes zwemmen in de ochtend en daarna is het bad vrij voor recreatief zwemmen.

Strandje Paardekreek

Strandje

Op de Paardekreek is er een privéstrandje aangelegd waar je heerlijk van de zon kunt genieten of met de kinderen zandkastelen kunt bouwen. Voor de wat oudere kinderen is er een vlot en een leuke tokkelbaan. Op het strandje staan verschillende speeltoestellen en een volleybalnet waar je gebruik van kunt maken.

Kabelbaan Veerse Meer Paardekreek

Veerse Meer

Het Veerse Meer leent zich uitstekend voor een middagje zwemplezier in het heldere water. Vanaf ons strandje of de duiktoren spring je er zo in! Let wel op, op de bodem van het Veerse Meer liggen soms scherpe schelpen, stenen of openstaande oesters. Draag dus waterschoenen als je een duik neemt in het Veerse Meer! 

windsurfen veerse meer

Watersport

Voor het beoefenen van diverse watersportactiviteiten zit je goed op de Paardekreek. Binnen ons watersportcentrum worden diverse mogelijkheden aangeboden voor een avontuurlijke tijd op het water!