Actief

Surfen naar camping

Watersportcentrum de Paardekreek

Diverse watersporten beoefenen op het Veerse Meer? Het kan bij ons watersportcentrum! Dé ultieme manier om je vakantie actief door te brengen.

Meer informatie

zeilschooldeviking

Zeilschool de Viking, Wolphaartsdijk

Aan de overkant van de Paardekreek vind je Zeilschool de Viking. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar verschillende zeilcursussen volgen, denk hierbij aan OptiFun, O'pen Bic, Catamaran of nog veel meer. 

Wij raden je aan contact op te nemen met Zeilschool de Viking als je meer informatie wenst of een cursus wilt reserveren. Wanneer je bij Zeilschool de Viking een cursus reserveert en je gaat op vakantie bij ons, dan wordt je opgehaald vanaf de steiger van de Paardekreek om een ochtend of middag heerlijk te gaan varen! 

Actiefkanoa

Kanoa, Wolphaartsdijk

Midden in de natuur vind je Kanoa Buitensport & Recreatie. Kanoa biedt op deze locatie verschillende activiteiten aan voor een leuk dagje uit. Denk aan klimmen en boogschieten of een prachtige kanotocht over het Veerse Meer. 

Meer informatie

Bugracen

Bugracen

Over dijkjes, landbouwwegen en off road grindpaden Noord-Beveland op een stoere, avontuurlijke manier ontdekken in een bugracer. 

Om te mogen rijden in een bugracer dien je in het bezit te zijn van een autorijbewijs. Ben je geïnteresseerd in het huren van een bugracer, informeer voor prijzen en beschikbaarheid de website van Bugracer Kortgene. 

Meer informatie

Mountainbike NB

Mountainbiken

Op Noord-Beveland loopt een 36 kilometer lange mountainbikeroute. De route is gemarkeerd met houten palen met in het groen het internationale MTB-teken. De route voert je over de dijken, grinddreven, polderwegen en bospaden. Elk onverhard stuk is benut en laat je al het moois van Noord-Beveland zien. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om aansluitend een extra lus (4 kilometer) te rijden in natuurgebied de Schotsman.  

Meer informatie

Paardrijden

Paardrijden

Er is op Noord-Beveland en Walcheren een 200 kilometer lang ruiter- en menroutenetwerk aangelegd. Je kunt veilig te paard van eindeloze ritten en uitzichten genieten. Strand, bos, polder, natuur... alles is er! Rusten kan je op een van de speciale pleisterplaatsen. 

Naast de camping is er een leuk ruiterpad aangelegd door het bos en over het bijbehorende strandje. Deze route heet dan ook 'rondje Paardekreek'. Kijk voor meer informatie op de pagina ruiterroutes Noord-Beveland.

Bij Paardenrijk Wolphaartsdijk vind je activiteiten voor iedere ruiter. Ze geven paardrijles voor kinderen van alle leeftijden. Ze verzorgen buitenritten, strandritten en het is mogelijk om met zonsondergang op avontuur te gaan!