OMGEVING

De omgeving rond de Paardekreek is schitterend! De Paardekreek is met de directe ligging aan het Veerse Meer een watersportparadijs waar je heerlijk kunt zeilen, surfen, wakeboarden of suppen. Je kan een sloep huren om de eilanden en strandjes in het Veerse Meer te ontdekken en het strand is gelegen op 10 minuten rijden. Vanaf het park is de omgeving perfect om te voet of per fiets te verkennen, je kan een mooie tocht langs het Veerse Meer of zelfs de Oosterschelde maken en met één van de pontjes het water oversteken. Door de centrale ligging in Zeeland zijn historische stadjes als Veere, Middelburg, Goes en Zierikzee dichtbij. De Zeeuwse kust met het Noordzeestrand ligt op slechts 10 autominuten afstand. 

Kortgene

Kortgene

Kortgene is een bruisend, gezellig en toeristisch dorp gelegen aan het Veerse Meer. Als bezoeker en gast van de Paardekreek ervaar je het echte vakantiegevoel wanneer je direct aan het water wakker wordt en te voet naar het dorp kunt gaan. In het hart van Kortgene vind je diverse winkeltjes, een supermarkt, een ambachtelijke slager, een bakker en nog veel meer! Iedere zaterdag vindt er een klein marktje plaats op het plein voor de kerk, hier verkrijg je verse vis, kaas, groenten en fruit. Het centrum van Kortgene is op loopafstand gelegen vanaf de Paardekreek.

Meer informatie

Veerse Meer

Veerse Meer

Het Veerse Meer is Zeelands paradijs voor watersporters. Zeilen, surfen, duiken, waterskiën, kanovaren of zwemmen? Liefhebbers van water(sport) kunnen hun hart hier ophalen! 

In het Veerse Meer liggen 17 eilanden, waarvan 5 speciaal voor vogels. De overige 12 eilanden zijn toegankelijk voor bezoekers. Je vindt er speelweides en wandelbossen waar je de hele dag kunt recreëren. 

Vanaf de Paardekreek kun je met een boot het Veerse Meer en haar eilanden ontdekken en verkennen. Een picknick op een eilandje met de zon in je rug, wie wilt dat nou niet? 

Meer informatie

Wandelen en fietsen Noord-Beveland

Wandelen en fietsen

Ontdek de prachtige natuur op het Eindeloos Eiland Noord-Beveland.

Noord-Beveland is het kleinste Zeeuwse eiland en heeft, net als de andere delen van Zeeland, een lange geschiedenis van landaanwinning, bedijking en stormvloeden. De vele oude en nieuwere dijken zijn vaak begroeid met de mooiste bloemen en planten, voor wandelaars en fietsers dus een waar paradijs! 

Meer informatie

Strandpalen

Stranden in de buurt

Een bezoek aan Zeeland betekent een bezoek aan het strand! 

Vrijwel iedereen is tijdens een vakantie in Zeeland minstens één dag op het strand te vinden. Zeeland is natuurlijk bij uitstek de perfecte provincie voor een dagje aan het strand en de Zeeuwse wateren. 

Meer informatie

Kano Kanoa

Actief

Voor de actievelingen onder ons is er op en rond het eiland Noord-Beveland genoeg te doen. 

Van paardrijden en mountainbiken tot kanoën en wakeboarden! 

Meer informatie

Turfkade Goes

Een dagje stad

Zin in een middagje shoppen of steden bekijken in Zeeland?

Nabij je vakantieadres liggen de Zeeuwse steden Goes, Middelburg, Zierikzee en Veere. Middelburg staat bijvoorbeeld bekend om haar vele monumenten en gevarieerde winkelaanbod. Op maar vijftien autominuten van het park ligt Goes waar je ook gezellig kunt winkelen. 

We hebben de Zeeuwse steden kort voor je uitgelicht! 

zeehonden

Op en rond het eiland

Op en rond het eiland Noord-Beveland valt er veel te zien en te ontdekken. Denk aan het spotten van zeehonden en bruinvissen en de verschillende dorpjes op het eiland! 

Ontdek Noord-Beveland

stoomtrein

Dagattracties

Een dagje uit in Zeeland is de moeite waard, er is genoeg te beleven voor jong en oud. Denk aan Deltapark Neeltje Jans, binnen- en buitenspeeltuinen, een tropical zoo, de stoomtrein en nog veel meer!  

Bekijk de Zeeuwse dagattracties!