Omgeving

Met zijn directe ligging aan het Veerse Meer is de Paardekreek een watersportparadijs waar je kunt genieten van zeilen, surfen, wakeboarden of dineren. Je kunt een sloep huren om de eilanden en de stranden van het Veerse Meer te verkennen, en het strand ligt op slechts 10 minuten rijden. Vanaf het park kun je de omgeving te voet of op de fiets verkennen, je kunt een mooie tocht maken langs het Veerse Meer of zelfs de Oosterschelde en het water oversteken op een van de veerboten. Door de centrale ligging in Zeeland liggen historische steden als Veere, Middelburg, Goes en Zierikzee dichtbij. De Zeeuwse kust met het Noordzeestrand ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto.

Kortgene Villapark De Paardekreek

Kortgene

Kortgene is een levendig, gezellig en toeristisch dorp aan het Veerse Meer. Als bezoeker en gast van de Paardekreek ervaar je het echte vakantiegevoel als je direct aan het water wakker wordt en naar het dorp loopt. In het hart van Kortgene vind je verschillende winkels, een supermarkt, een traditionele slager, een bakker en nog veel meer! Elke zaterdag is er een kleine markt op het plein voor de kerk waar je verse vis, kaas, groenten en fruit kunt kopen. Het centrum van Kortgene is te voet bereikbaar vanaf de Paardekreek.

Meer informatie

Veerse Meer Villapark De Paardekreek

Veerse Meer

Het Veerse Meer is Zeelands paradijs voor watersporters. Zeilen, surfen, duiken, waterskiën, kanovaren of zwemmen? Liefhebbers van water(sport) kunnen hun hart hier ophalen! 

In het Veerse Meer liggen 17 eilanden, waarvan 5 speciaal voor vogels. De overige 12 eilanden zijn toegankelijk voor bezoekers. Je vindt er speelweides en wandelbossen waar je de hele dag kunt recreëren. 

Vanaf de Paardekreek kun je met een boot het Veerse Meer en haar eilanden ontdekken en verkennen. Een picknick op een eilandje met de zon in je rug, wie wilt dat nou niet?

Meer informatie

Wandelen Fietsen Villapark De Paardekreek

Wandelen en fietsen

Ontdek de prachtige natuur op het eindeloze eiland Noord-Beveland.

Noord-Beveland is het kleinste eiland van Zeeland en heeft, net als de andere delen van Zeeland, een lange geschiedenis van landwinning, dammen en stormvloeden. De vele oude en nieuwe dijken zijn vaak bedekt met de mooiste bloemen en planten, een waar paradijs voor wandelaars en fietsers!   

Meer informatie

Stranden Villapark De Paardekreek

Stranden in de buurt

Een bezoek aan Zeeland betekent een bezoek aan het strand! 

Vrijwel iedereen is tijdens een vakantie in Zeeland minstens één dag op het strand te vinden. Zeeland is natuurlijk de perfecte provincie bij uitstek voor een dagje aan het strand en in het Zeeuwse water.

Meer informatie

Kanovaren Villapark De Paardekreek

Actief

Voor de actievelingen onder ons is er op en rond het eiland Noord-Beveland genoeg te doen. Van paardrijden en mountainbiken tot kanoën en wakeboarden! 

Meer informatie

Dagje Stad Villapark De Paardekreek

Een dagje stad

Zin in een middagje shoppen of steden bekijken in Zeeland?

Nabij je vakantiehuis liggen de Zeeuwse steden Goes, Middelburg, Zierikzee en Veere. Middelburg staat bijvoorbeeld bekend om haar vele monumenten en gevarieerde winkelaanbod. Op maar vijftien autominuten van het villapark en de camping ligt Goes waar je ook gezellig kunt winkelen. 

We hebben de Zeeuwse steden kort voor je uitgelicht! 

Oosterschelde Villapark De Paardekreek

Op en rond het eiland

Op en rond het eiland Noord-Beveland valt er veel zien en te ontdekken. Denk aan het spotten van zeehonden en bruinvissen en de verschillende dorpjes op het eiland! 

Ontdek Noord-Beveland

Dagattracties Villapark De Paardekreek

Dagattracties

Een dagje uit in Zeeland is de moeite waard, er is genoeg te beleven voor jong en oud. Denk aan Deltapark Neeltje Jans, binnen- en buitenspeeltuinen, een tropical zoo, de stoomtrein en nog veel meer! 

Bekijk de Zeeuwse dagattracties!